Støt vore sponsorer - de støtter os!!

Hjælper t-shirt

 

Hjælper t-shirts til alle de frivillige hjælpere er sponsoreret af:
- You Design
- SL-Transport
- Nordjysk Maskinteknik
- Restaurant Kronborg, Egholm

Transport

Op til stævnet er der masser af ting, der skal flyttes rundt. Tusind tak til vores sponsorer af diverse transporter
- Grinsted Flytteforretning, der henter gods til VK hos Brønderslev Kommune
- SL-Transport, der henter gods til VK på Try Efterskole

Leverandør af hø til stævnehestene

 

Danielsminde vil sørge godt for hestene under stævnet. De leverer hø med forskelligt indhold, så der er noget for en hver smag. Du har selvfølgelig mulighed for at se analyseresultater på alt det medbragte hø.
Danielsminde er også leverandør af hø til hestene på de det danske OL hold.

God mad til vores hjælpere

Läntmannen Schulstad A/S sørger godt for alle vores frivillige hjælpere ved at levere brød til stævnet. Uden mad og drikke, duer helten nemlig ikke - og det gælder også for alle de mange hårdtarbejdende hjælpere.

ATW'er til hjælpere og officials

Lendum Ny Auto har venligst sponsoreret udlån af 2 ATW'ere til stævnet. Dem vil der blive stor brug for, idet både banebygger, forhindringsteam og forplejningsteam skal kunne komme hurtigt rundt på den enorme stævneplads.

Sponsor for plakat tryk samt børnemøbler

Højer møbler har venligst sponsoreret både tryk af stævnets flotte plakat samt forskellige flotte børnemøbler til vores børneområde.
Møblerne bringer stor lykke blandt de besøgende børn! - og deres forældre 

Bygmester Ove J Jensen A/S

 

Bygmester Ove J Jensen har sponsoret udlån af 2 mandskabsvogne til nogle af vore hårdt arbejdende frivillige. Det er de godt nok glade for!!

Hjallerup Maskinforretning

 

Hjallerup Maskinforretning har sponsoreret en meget praktisk staldkære - som vil blive brugt flittigt i stalden både under dette stævne og i fremtiden.
Hjallerup Maskinforretning har også lånt os den flotte hest 'Lukas', som lige som sidste år vil blive sat på græs i forhindringsområdet. Lukas er nok den roligste og mest velopdragne hest man kan forestille sig.