Gæstebog

jnstrandby@gmail.com //

Kathrine Rosenkilde Andersen // 29.04.14

Hej VK.
Så er der nyt medlem igen nemlig mig;). Jeg glæder mig til at komme og træne en gang i mellem med min shetlænder Speedy og super flot hjemmeside. Glæder mig til en fantastisk sommer med alle!. Knus her fra:D.
Mette Nørgaard // 16.07.13
mettenorgaard@hotmail.com //

Tak for jeres flotte kommentarer! Vi er meget glade over at det er gået så godt!! Og glade for der er så stor tilfredshed - det gør hele arbejdet meget mere værd!! Håber alle er kommet godt hjem!!
Annalise Holst Petersen // 15.07.13
anjo107@live.dk //

13,7-13

Tusind tak for sidst Det var et rigtig godt stævne, og fantastiske omgivelser I havde fået lavet. Jeg var imponeret.
Et godt team I er deroppe i det nordjyske.

Venlige hilsner
Annalise Holst Petersen, TKS
Emma Starck // 15.07.13
starckemma@aol.com // www.emmastarck.se

TACK för en fantastisk tävling!

Annalise // 14.07.13
vestervej3@gmail.com //

Var oppe og se maraton d. 13.7,det var en stor oplevelse.
I har gjort et stort og flot arbejde for det.
Mette Nørgaard // 12.07.13
mettenorgaard@hotmail.com //

Vil vi glæde os til at se jer - og vejret har vi helt styr på!! ;-)
Mats Eriksson // 05.07.13
Mats.kusk@telia.com // Www.ksnh.se

Hej vi kommer en hel buss med Svenskar till maratonen. Hoppas på strålande väder när vi kommer.
Nina // 20.07.11
nhertz@live.dk // www.ikb.dk

Det er en meget fin side i har her :)

Nina
Mette Nørgaard // 06.08.10

Hej Bente
Dejligt I er kommet godt hjem og I har haft en god tur heroppe.Vi vil glæde os til at se jer igen!
Vh Mette
Bente Lück // 04.08.10
bente@olenhof.de // www.olenhof.de

Tak for en vellykket Vendsyssel tur d. 17.-30.07.10 Vi kommer gerne igen. God hjemmeside i har.
Hilsen Trecktour 2010 fra Tyskland
Pia & Allan // 08.07.10
oesterled@mail.dk //

Hej VK.